Welkom op de website van zwembad ‘De Spettertuin’ te Noordeloos.

Dit jaar bestaat ons zwembad 50 jaar. Dit willen we vieren in de week van 27 juni tot en met 1 juli. Op dit moment zijn we volop bezig met de voorbereidingen. Het beloofd een toffe week te worden, wij hebben er alvast zin in. Hou je agenda ook vrij voor de vrijdag en de zaterdag! Vrijdag hebben we een receptie en belevenisveiling met mooie items. De eerste staan al op de site. Zaterdag hebben we een heus festival op ons eigen zwembadterrein. De laatste info over onze jubileumweek vind je op de pagina Jubileumweek de Spettertuin 50 jaar

Volg onze Facebookpagina voor het laatste nieuws over ons zwembad.

We beschikken in dit zwembad over twee zwembaden. Een zwembad voor de kleine kinderen zonder zwemdiploma, waar ook de allerkleinsten kunnen spetteren. Daarnaast loop het zwembad langzaam schuin af, waardoor het voor de iets grotere kinderen ook leuk vertoeven is.

Ook hebben we een diep zwembad voor mensen met een zwemdiploma, het diepste gedeelte van dit bad komt tot 180 cm. Dit gedeelte van het zwembad is altijd onder toezicht van gediplomeerd badpersoneel. Dagelijks is het in het eerste uur van opening mogelijkheid tot het trekken van baantjes. Daarna is het voor iedereen toegankelijk.

De accommodatie beschikt over kleedruimte, toiletten, douches en een tweetal ligweides. Waar er ook speeltoestellen zijn voor de kleine maar ook grotere kinderen.

Wees welkom in ons zwembad. Prijsinformatie vindt u verder op deze website.